مربای گل پالدو

طرز تهیه مربای گل پالدو

 

مواد لازم :

 

شیر دو پیمانه
آب یک پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
گل محمدی ۱/۴ پیمانه
آرد نصف پیمانه

طرز تهیه :

آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گلمحمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را همزمان که هم میزنیم درون مواد میریزیم تا کاملا سفت شود.

یک دیدگاه برای " مربای گل پالدو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --