کبه لبنانی
يه غذای لبنانی خوشمزه كه معتادش ميشي
-
4 پيمانه برنج
-
5 پيمانه آب
-
200 گرم گوشت
-
4 قاشق غذاخوری جعفري خرد و سرخ شده
-
4 قاشق غذاخوری کشمش
-
4 قاشق غذاخوری گردو
-
4 قاشق غذاخوری خلال بادام
-
نمک و زردچوبه به قدر كافی
-
پودر فلفل سياه و قرمز به قدر كافی
-
3 قاشق غذاخوری پياز سرخ شده بدون روغن
-
روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
مراحل
-
برنج را با 5 پيمانه آب و مقداري نمك و زردچوبه در پلو پز بريزيد و وقتي كته آماده شد صبر كنيد تا كته كمي سرد شود در اين فاصله گوشت چرخ كرده را با نمك و زردچوبه و فلفل سياه و قرمز و يك عدد پياز رنده شده با كمي روغن تفت دهيد وبعد كمي آب روي آن بريزيد تا كاملاً بپزد و آب تبخير شود و شعله را خاموش كنيد سپس جعفري سرخ شده ، خلال بادام ، كشمش ، گردو و پياز سرخ شده را با گوشت مخلوط كنيد.
-
كته كه سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ كنيد دقت داشته باشيد براي تهيه كته از برنج ايراني استفاده كنيد تا پس از چرخ شدن چسبندگي خوبي پيدا كند و نياز به اضافه كردن هيچ چيزي (تخم مرغ يا آرد نخودچي) نداشته باشد.
دستها را مرطوب كنيد و يك گلوله از كته چرخ شده برداريد و با كف دست مالش دهيد و بعد آنرا مانند يك دايره پهن كنيد و يك قاشق غذا خوري پر از مايه گوشتي برداشته وسط آن بگذاريد -
بعد لبه ها را جمع كرده و مانند كوفته فرم دهيد ويا مانند فرم كتلت پهن كنيد و در روغن انداخته ، سرخ كنيد براي سرخ كردن از حرارت كم استفاده كنيد وكمي زردچوبه در روعن بريزيد تا كبه ها طلايي شود در اين غذا چون كته و تمام محتويات داخل آن پخته ميباشد نيازي نيست كه خيلي سرخ شود كافيست كبه كمي طلايي و خوشرنگ شود آنرا از روغن خارج و روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود.
-