طرز تهیه نان صبحانه مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه نان صبحانه

  • 1 و 3/4 پیمانه آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/8 پیمانه کره
  • 1/8 پیمانه شکر
  • 1/3 پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چای خوری پودر خمیر مایه فوری
  • نوک قاشق چایخوری نمک

مراحل تهیه نان صبحانه

ابتدا 1 قاشق چایخوری از کل شکر رو با شیری که ولرم کردیم مخلوط کرده و سپس پودر خمیر مایه هم اضافه کرده و هم میزنیم. حدود 10 دقیقه بعد خمیر مایه عمل میاد.

تا خمیر مایع عمل بیاد مابقی شکر، تخم مرغ و کره آب شده رو با همزن دستی در حدی میزنیم که مواد فقط با هم مخلوط بشن.

حالا دیگه خمیر مایه عمل اومده. به عمل اومدن خمیر مایه رو میشه از پف کردنش متوجه شد.

خمیر مایه رو به مخلوط شکر، کره و تخم مرغ اضافه کرده و باز هم میزنیم.

در نهایت آرد الک شده رو اضافه کرده و ابتدا با قاشق هم میزنیم.

وقتی آرد با مواد کمی مخلوط شد شروع به ورز دادن با دست میکنیم.

خمیر رو خوب ورز میدیم تا لطیف و نرم بشه و به دست تمیز نچسبه. حالا کف یه ظرف رو کمی چرب کرده و خمیر رو داخلش گذاشته و روی ظرف رو با یه دستمال میپوشونیم و برای 1 الی 2 ساعت میزاریم در دمای اتاق بمونه

بعد از 1 الی 2 ساعت حجم خمیر 2 الی 3 برابر میشه.

حالا باز کمی خمیر رو ورز داده و به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم.

هر کدوم از خمیر های کوچیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و لولشون میکنیم.

حالا دو قسمت رو به هم پیچ میدیم و سر تهشون رو خوب به هم میچسبونیم تا وقتی در حال پختن و پف کردنه از هم باز نشه.

وقتی هر 5 تکه خمیر رو شکل دادیم روی کاغذ روغنی میزاریمشون و روشونو با پارچه پوشونده و باز 30 دقیقه بهشون استراحت میدیم.

بعد از 30 دقیقه روی خمیرها رو با فرچه به زرده تخم مرغ آغشته کرده و برای تزیینشون هم روی سطحشون یا کنجد و یا سیاه دونه میپاشیم.

حالا خمیر هارو توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم میذاریم. برای پخت این نون ها 15 الی 20 دقیقه زمان کافیه و 5 دقیقه آخر هم شعله بالایی رو روشن میکنیم تا زرده ها هم طلایی بشن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --