طرز تهیه سس هزار جزیره

طرز تهیه سس هزار جزیره

سس هزار جزیره یک سس آمریکایی است که نام خودش رو از محلی به نام «هزار جزیره» در مرز بین کانادا و آمریکا در رودخانه سنت لارنس گرفته است و ظاهرا نخستین بار این سس در همین منطقه ساخته شده و بعد هم در سراسر آمریکا توزیع گردیده. بر اساس اولین طرز تهیه سس هزار جزیره که در سال 1900 دریک کتاب آشپزی در نیواورلئان منتشر شد، این سس ترکیبی از:

سس هزار جزیره,طرز تهیه سس هزار جزیره,انواع سس هزار جزیره

سس مایونز، روغن زیتون، تخم مرغ، آبلیمو، آب پرتقال، سس خردل، سرکه، خامه، پوره گوجه فرنگی، سس فلفلی تاباسکو، سیر، جعفری و سس کچاب تهیه میشده است؛  البته این روزها ترکیب سس هزار جزیره خیلی تغییر کرده است.

این سس در دسته سس‌های سرد قرار می‌گیرد و برای طعم دادن به انواع سالاد استفاده می‌شه و هم به عنوان یک چاشنی برای ساندویچ‌ها و خوراک‌های سرد مورد توجه قرار گرفته است. ین سس به طور کاملا شگفت‌آوری کم کالری بوده و فاقد روغن است.

یک دیدگاه برای " طرز تهیه سس هزار جزیره " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --