طرز تهیه بورک گوشت

بورک گوشت

مواد لازم

  1. 2 ورق خمير يوفكا
  2. 4 عدد قار
  3. 1 ق غ فلفل دلم
  4. 3 ق غ گوشت چرخي
  5. 3 ق غ پنير پيتزا
  6. 1 عدد زرده تخم مرغ

مراحل

  1. گوشت و قارچ رو ميذاريم تا تفت بخورن وقتي رنگ گوشت تغيير كرد و قارچ آب انداخت فلفل دلمه و ادويه رو اضافه ميكنيم بعد كه سرخ شد (در صورت تمايل ١ ق غ روغن) ١ ق غ پنير پيتزا اضافه و هم ميزنيم وقتي آب شد خاموش ميكنيم

    زرده تخم مرغ رو هم ميزنيم با فرچه روي خمير ميزنيم بعد نصف مواد رو ميريزيم روي خمير با ١ق غ پنير دو طرف خمير ميبنديم و روش تخم مرغ ميزنيم بعد كه داريم تا ميزنيم خميرو روي هر تا تخم مرغ من روش كمي كنجد زدم بعد توي روغن داغ سرخ ميكنيم

یک دیدگاه برای " طرز تهیه بورک گوشت " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --