روش های متفاوت پخت کبه سیب زمینی

طرز تهیه کبه سیب زمینی به روش های متفاوت

مواد لازم برای کبه سیب زمینی:

سیب زمینی متوسط 5 عدد یا 500 گرم
آرد سوخاری ریز ترجیحا طعم دار  از یک لیوان 1 بند انگشت سرخالی
نشاسته ذرت  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ادویه های مخلوط به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
 گوشت چرخکرده 250 گرم
ادویه جات به مقدار لازم

طرز تهیه کبه سیب زمینی :

ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و رنده کنید و نشاسته ذرت و آرد سوخاری خوب ورز بدهید تا یکدست شود.

سپس به سراغ مواد میانی بروید، پیاز را با کمی روغن تفت بدهید و با نمک و فلفل سیاه و ادویه ی دلخواه هم بزنید و کاملا مخلوط کنید.

بعد از سیب زمینی ها بردارید و دست خود را با کمی آب مرطوب کنید و آن را کف دست پهن کنید و از مواد گوشتی داخل آن بگذارید و آن را کاملا ببندید و حدود 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید و بعد داخل روغن فراوان سرخ کنید.

نکته :

اگر روی سیب زمینی کبه ترک ایجاد شد دستتان را کمی خیس کنید و به آرامی روی قسمت ترک بکشید تا ترک ها پوشانده شود.

 نشاسته ذرت باعث تردی کبه می شود. می توانید از آن استفاده نکنید.

مواد لازم برای کبه سیب زمینی:

 بلغور  1 پیمانه
سیب زمینی  5 عدد
 پیاز  1 عدد
سیر 3 حبه
گوشت چرخکرده 250 گرم
تخم مرغ (در صورت تمایل)  1 عدد
 رب گوجه فرنگی  به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کبه سیب زمینی:

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید. بلغور را با آبگرم خیس کنید اگر زمان نداشتید بگذارید با آب چند جوش بزند خاموش کنید تا سرد شود.

مواد داخلی آن را با هر چیزی که دوست داشتید بپزید، من ابتدا پیاز و سیر ریز شده را تفت دادم و بعد گوشت و ادویه جات را اضافه کردم و قارچ و فلفل دلمه ای و رب را اضافه کردم و هم زدم. و با مقدار کمی آب گذاشتم بپزند و آب آن کشیده شود.

سپس سیب زمینی ها را رنده کنید، بلغور را روی آن بریزید و نمک و ادویه بزنید. (اگر خواستید تخم مرغ اضافه کنید اکنون زمان آن رسیده است می توانید تخم مرغ را حذف کنید) بعد خوب ورز بدهید کف ظرف مناسبی (پیرکس) برای داخل فر قرار بدهید را با روغن چرب کنید و نصف مواد سیب زمینی را داخل آن پهن کنید. و بعد از مواد گوشتی روی آن بریزید و بعد بقیه ی سیب زمینی ها را روی آن صاف کنید و سپس با چاقو هر طرحی که دوست داشتید را روی آن بیاندازید.

بعد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر با دمای 180 درجه داخل فر قرار بدهید و بعد از پخت گریل بالایی را روشن کنید تا طلایی شود.

این کبه سیب زمینی را می توانید داخل ماهیتابه دوطرفه یا ماهیتابه معمولی بپزید.

می توانید از سیب زمینی ها به اندازه ی گردو بردارید آن را صاف کنید و از مواد گوشتی داخل آن بریزید و آن را ببندید و در روغن فراوان سرخ کنید.

یک دیدگاه برای " روش های متفاوت پخت کبه سیب زمینی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --