روش هایی پاک کردن چربی در آشپزخانه

برای پاک کردن روغن و چربی، مواد غذایی تازه ریخته شده روی اجاق، زدودن لکه های چربی داخل فر و شیشه آن، مخلوطی از مقدار مساوی جوش شیرین و نمک پودر با کمی آب تهیه کنید و با مالش به وسیله دستمال نرم، نقاط مورد نظر را پاک کنید .

لکه های چربی قدیمی تر و چسبیده به اجاق، نیاز به زمان بیشتری دارند. برای زدودن آنها مقداری جوش شیرین را با کمی آب به صورت خمیر درآورید و روی نقاط مورد نظر بمالید و پس از چند ساعت با دستمال نرم و مرطوب تمیز کنید .

همچنین برای چربی و غذای سوخته و چسبیده به کف ظروف، آنها را با آب داغ خیس کنید و روی آنها مقدار کافی جوش شیرین خشک بپاشید. پس از یکی دو ساعت مواد سوخته به راحتی از ته ظرف جدا می شود. روش سریع تر برای جدا کردن غذای سوخته از کف قابلمه های غیرآلومینیومی این است که مقداری آب در قابلمه بریزید و به آن یکی دو قاشق غذاخوری جوش شیرین اضافه کنید و روی اجاق، برای مدت کوتاهی به جوش بیاورید. دقت کنید که این روش برای ظروف آلومینیومی توصیه نمی شود زیرا می تواند باعث خوردگی این نوع ظروف شود.

یک دیدگاه برای " روش هایی پاک کردن چربی در آشپزخانه " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --