روش تهیه کاسه های شکلاتی

طرز تهیه کاسه های شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کاسه های شکلاتی :

شکلات تخته ای (شکلاتی یا شیری) به میزان دلخواه

بادکنک یک بسته

بستنی به میزان دلخواه برای داخل کاسه شکلاتی قهوه ای بستنی وانیلی و برای کاسه شکلاتی شیری بستنی شکلاتی باشد.

رزبری یا توت فرنگی یا سایر میوه های تابستانی برای تزیین

طرز تهیه کاسه های شکلاتی:

ابتدا شکلات را داخل ماکروویو یا روی بخار آب کرده داخل یک کاسه گود بریزید.

در مدتی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید سپس انتهای بادکنک را داخل کاسه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.

کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری از شکلات را روی سطح سینی بریزید که پایه کاسه ما باشد و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید. در این مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --