روش تهیه دسر كرم نسكافه

طرز تهیه دسر كرم نسكافه

م‍واد لازم برای كرم نسكافه :

 شير ٤ پيمانه
خامه صبحانه یک پيمانه
شکر ١٢ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتين  چهار قاشق
آب سرد نصف پيمانه
نسكافه دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر كرم نسكافه:

شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود.

بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید.

سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --