روش تهیه اسکمو خوشمزه

طرز تهیه اسکمو

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

 آلبالو خشک  ۱ لیوان
 زغال اخته خشک  ۱ لیوان
آلوچه خشک ۱ و ۱/۴ لیوان
 نمک و گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --