دستور پخت کیک کشک بادمجان

کیک کشک بادمجان درست کنید

کیک کشک بادمجان یکی از غذاهای خوش مزه و زیبایی است که می توانید با کشک بادمجان آن را درست کنید. این کیک می توانید یک پیش غذای عالی برای میهمانی های تان باشد.

مواد لازم برای کیک کشک بادمجان :

نان تست : به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده : 4 الی 5 عدد
کشک : 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 عدد بزرگ ( سرخ شده )
نعنا داغ برای تزیین
ماست : 3 ق غ سرپر
گردوی خورد شده : به مقدار لازم

طرز تهیه کیک کشک بادمجان :

بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کیک کشک بادمجان " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --