دستور پخت کیک سیب

آموزش تهیه کیک سیب خوشمزه و عالی

کیک سیب در سراسر دنیا شناخته شده است و طرفداران بسیاری هم دارد.طعم سیب بسیار با کیک همخوانی دارد و موجب طعم عالی آن میشود.

مواد لازم جهت تهیه کیک سیب :

1. کره به صورت تکه های ریز خرد شده : 100 گرم
2. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
3. بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
4. شکر دانه ریز : 75 گرم
5. سیب خشک , خرد شده : 50 گرم
6. کشمش : 75 گرم
7. آب سیب شیرین : 150 گرم
8. تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
9. تمشک : 175 گرم

طرز تهیه کیک سیب :

1. کف یک قالب کیک گرد به قطر 20 سانتیمتر را چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .

2. در یک کاسه آرد و بکینگ پودر را الک نموده و هم بزنید و کره را با نوک انگشت با آرد ورز دهید تا به شکل خرده های نان دربیایند .

3. شکر , سیب خشک خرد شده و کشمش را به کاسه اضافه نموده و هم بزنید .

4. آب سیب و تخم مرغ را بیافزایید و خوب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شوند . تمشک را خیلی آرام طوری که خرد نشوند به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید .

5. مخلوط را درون قالب کیک آماده شده , بریزید .

6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا پف نماید , بالا بیاید و طلایی رنگ شود .

7. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک شود . سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید . پیش از سرو , اجازه دهید کیک کاملا سرد شود .

کیک سیب , سابقه سنتی طولانی در بسیاری از کشورها دارد . آب سیب شیرین , یک ماده غیر معمول است که به نوع جدید کیک سیب اضافه می نمایند .

15 دیدگاه برای دستور پخت کیک سیب ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --