دستور پخت کوکو شکم پر

طرز تهیه کوکو شکم پر

کوکو شکم پر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکوی سیب زمینی دارد. داخل شکم این کوکوی لذیذ را مانند غذای ترکی بادمجان شکم پر با مواد مورد سلیقه خود می توانید پر کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو شکم پر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو شکم پر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو شکم پر با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

قارچ ۲۰۰ گرم
پیازچه تازه ۴ شاخه
تخم مرغ درشت ۲ عدد
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
پنیر پیتزای رنده شده به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت

برای تهیه کوکو شکم پر سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن ها آب می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر آبپز شوند. قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته ریز خرد می کنیم

و سپس پیازچه ها را نیز می شوییم و روی تخته خرد می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها و پیازچه های خرد شده را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کوکو شکم پر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --