دستور پخت کوکوی گوشت و سبزیجات

طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات

مراحل پخت کوکوی گوشت و سبزیجات
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات: برای 4 نفر

 آب گوشت  1/2 فنجان
 پیاز خرد شده  1 عدد
 هویج خرد شده  1 عدد
 ذرت  1/2 فنجان
 نخود فرنگی  1/2 فنجان
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
کره 8 قاشق غذاخوری
سس ورستر شایر 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 680 گرم

طرز تهیه  کوکوی گوشت و سبزیجات:
فر رو روشن کرده و روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) میذاریم.
سیب زمینی ها رو شسته، پوست میگیریم و به 4 قسمت تقسیم کرده تو آب جوش و نمک به مدت 20 دقیقه روی حرارت میذاریم تا نرم بشن.

در این حین 4 قاشق غذاخوری کره رو توی ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کرده و پیاز و هویج رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکنیم.

آموزش طرز تهیه کوکو گوشت و سبزیجات
گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، سس ورستر شایر و نصف فنجان آب گوشت رو هم اضافه کرده و بدون اینکه درپوش ظرف رو بذاریم، بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجازه میدیم تا کاملا گوشت بپزه. در صورت لزوم مقدار بیشتری آب گوشت اضافه میکنیم.

سیب زمینی ها رو تو یه کاسه له میکنیم و با کره باقیمونده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
حالا مخلوط گوشتمون رو تو ظرف پیرکس مخصوص ریخته و سیب زمینی هم روی موادمون میریزیم.

کوکو رو 30 دقیقه یا کمی بیشتر تو فر میذاریم تا آماده و سطحش قهوه ای رنگ بشه.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کوکوی گوشت و سبزیجات " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --