دستور پخت کوکوی رشته ای

کوکوی رشته ای

در کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می شود.

مواد لازم :

سیب زمینی ، رشته ای رنده شده 2.5 پیمانه
تره فرنگی یا پیازچه 2 ساقه
آرد 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ، زده شده 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --