دستور پخت کوفته سوجوک

کوفته سوجوک

این کوفته بسیار خوشمزه و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و برای میز شام شما، کدبانوی با سلیقه بسیار مناسب است…

سرو برای : 6 تا 8 نفر

زمان پخت: 1 ساعت

مواد لازم :

 

سوسیس 100 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
سیب زمینی 3 عدد
گوشت چرخ کرده 100 گرم
فلفل سبز قلمی 1 عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
ادویه کاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

    گوجه فرنگی 2 عدد
    سس قرمز 2 قاشق سوپخوری
    سیر 2 حبه
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید.ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی‌ها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید.ظرف سیب زمینی‌ها را در فری با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.

    در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلوله‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

    طرز تهیه سس :

    گوجه فرنگی‌ها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفته‌های سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید10 دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینی‌ها برشته سرو کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --