دستور پخت کوفته آلو شیرازی

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی

تعداد: 24 عدد کوفته

مواد لازم برای کوفته آلو شیرازی:

 ماست پر چرب کم نمک ۵۰۰ گرم
 کره آب شده  ۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
آرد ۲۰۰ گرم
گندم آسیاب شده ۸۰ گرم
نمک به مقدار لازم
۲۴ عدد ۲۴ عدد
قند ۲۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۴ قاشق غذاخوری
خشخاش ۴۰ گرم

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :

ماست را با کره، تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید.

کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --