دستور پخت کباب چوبی مدیترانه ای

کباب چوبی مدیترانه ای

مواد لازم :

ريحان تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 4 قاشق سوپخوري
سير خرد شده 1 حبه
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
كدوي كوچك 2 عدد
بادمجان قلمي بلند 1 عدد
سينه مرغ پوست كنده بدون استخوان 1عدد
پياز كوچك (مخوصوص ترشي ) 8 عدد
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز 1 عدد

    طرز تهيه :

    در يك كاسه كوچك روغن زيتون , آب ليموي تاره , سير و ريحان را مخلوط كنيد. نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد . كذدو و بادمجان را به صورت طولي به قطر 5 ميليمتر ورقه ورقه كنيد سينه هاي مرغ را به قطعات مكعبي 5 سانتي متر خرد كنيد . نصف سينه هاي مرغ را داخل ورقه هاي بادمجان و نصف ديگر را داخل ورقه هاي كدو بپيچيد .

    (مانندشكل ) داخل سيخ هاي كباب به ترتيب يك تكه مرغ , پياز , فلفل دلمه اي قرار دهيد . سيخ ها را داخل يك بشقاب گذاشته , سس فوق الذكر را به وسيله قلم مو روي تمام كبابها بماليد تا مزه دار شوند. بگذاريد نيم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روي كبابها بملايد . كبابها را زير گريل يا روي كباب پز قرار داده تا كاملاً نرم شوند . سيخ ها را بر گردانده تا طرف ديگر نيز بپزد . اين كباب را گرم سرو كنيد .

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --