دستور پخت کباب شترمرغ

طرز تهیه کباب شترمرغ

مواد لازم برای تهیه ی کباب شترمرغ برای 7 نفر :

 گوشت شترمرغ  600 گرم
 پیاز خردكرده 1 عدد
 فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
 روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
نمک در صورت تمایل به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب شترمرغ:

گوشت شترمرغ را به اندازه های 1×4 سانتیمتر خرد كنید و همراه با پیاز، فلفل، روغن زیتون و ماست، در ظرفی بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه فرنگی كبابی، میل كنید.

یادآوری: می توانید از پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز نیز در مزه دار كردن كباب استفاده كرد. همچنین می‌توانید از برگ بو استفاده كنید و به صورت یک در میان با گوشت آن را به سیخ بكشید البته به این منظور باید از قبل برگ بوها را بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --