دستور پخت کاپریس تخم مرغ

کاپریس تخم مرغ

کاپریس سالاد درست شده از پنیر موزارلا ، ریحان و گوجه فرنگی است که این سالاد را با مرغ، تخم مرغ می توانید ترکیب کنید. دستور کاپریس تخم مرغ را با شما به اشتراک می گذاریم.

مواد لازم جهت آماده سازی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ فنجان (۳۰۰ گرم) گوجه فرنگی گیلاسی
۸ عدد تخم مرغ بزرگ
۱۳ گرم ریحان تازه
۱۵۰ گرم موتزارلا تازه
نمک و فلفل برای چشیدن

آماده سازی

۱. فر خود را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسانید. گوجه فرنگی گیلاسی را به نصف یا چهارقسمت تقسیم کنید، در یک تابه با روغن زیتون سرخ کنید. تا زمانی که گوجه فرنگی تا حدودی نرم شده باشند.

۲. گوجه فرنگی پخته شده را از تابه جدا کنید، در ظرفی ریخته تا خنک شوند.

۳. تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط اضافه کنید. ریحان‌ها را خرد کرده به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.

۵. تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا زرده‌ها و سفیده‌ها به خوبی ترکیب شوند.

۶. تخم مرغ را به یک ظرف مخصوص فر بریزید. گوجه فرنگی‌های پخته شده را اضافه کنید.

۷. توپ‌های موتزارلا تازه را اضافه کنید.

۸. برای ۲۵-۳۰ دقیقه، یا تا زمانی که تخم مرغ به طور کامل پخته شوند در فر بگذارید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کاپریس تخم مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --