دستور پخت کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

مواد مورد نیاز کاسرول گوشت:

۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۲ عدد پیاز خلال شده
۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
۸ الی ۱۰ عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
½ پیمانه شیر
½ قاشق چای خوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل

دستور تهیه کاسرول گوشت:

گام اول:

پنیر را رنده کنید، پیاز‌ها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.
نکته: اگر می‌خواهید با سیب زمینی‌ها شروع کنید آن‌ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینی‌ها قهوه‌ای نشود.
نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت‌تر است.

گام دوم:

گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.
با دست آن‌ها را مخلوط کنید.

گام سوم:

ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید. دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید. این لایه‌ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی‌ها تمام شود.

گام چهارم:

داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.
گام پنجم: مواد را بپزید.
درب آرام پز را ببندید و روی ۴ ساعت تنظیم کنید.

گام ششم:

۱۰ دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد شود و در این مدت سیب زمینی‌ها بیشتر طعم مواد را به خود جذب می‌کند.
در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --