دستور پخت چیکن استروگانف ساده

طرز تهیه چیکن استروگانف ساده

چیکن استراگانف یکی از غذا‌های معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان معروف شده است.

به گزارش خبربانو٬ چیکن استراگانف همانطور که از اسمش پیدا است با گوشت مرغ تهیه می‌شود. این غذا طعم خامه‌ای و لذیذی دارد و در کنارش چیپس یا سیب‌زمینی سرخ‌شده سرو می‌شود

مواد لازم:

خامه ۳ ق غ
شیر ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده ۱ لیوان
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
آرد ۳ ق غ
کره ۵۰ گرم
روغن ٬ نمک ٬ فلفل و کاری به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه‌های مرغ را به صورت نازک خرد کنید. پیاز‌ها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.
پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید .
سپس مرغ‌های خرد شده و قارچ‌ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید بعد نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید.
در قابلمه‌ای دیگر کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس کم کم آرد را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود. در ظرفی شیر را گرم کنید سپس مخلوط کره و آرد را به آن اضافه کنید و مرتب آن‌ها را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
سپس مخلوط آرد و شیر را به مرغ روی حرارت اضافه کنید و هم بزنید. در پایان خامه را به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
این غذا را همراه سیب زمینی سرخ شده یا پاستا سرو نمایید. نوش جان

یک دیدگاه برای " دستور پخت چیکن استروگانف ساده " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --