دستور پخت پیتزا بادمجان

پیتزا بادمجان

مواد لازم :

خمير پيتزا يا خمير باگت يك چانه
سوسيس پنج عدد
بادمجان دو عدد
جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
گوجه‌فرنگي مينياتوري و کنجد به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ يك عدد
پنيرپيتزا پنج قاشق غذاخوري
سس هزارجزيره دو قاشق غذاخوري
سس خردل يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

آشپزی – ابتدا خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد نظر قرار مي‌دهيم و روي آن را سس هزارجزيره ريخته و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ شده را مي‌چينيم و كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم و دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير مي‌بنديم. روي خمير زرده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌ريزيم. سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتي‌گراد در فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --