دستور پخت پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

مواد لازم : برای 4 نفر

نان پیتزا یا خمیر پیتزا 4 عدد
پنیر پیتزا 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌ 1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه
فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده 2 عدد
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

    ارزش غذایی:


    * کالری: 679


    * چربی کلی: 28 گرم


    * چربی اشباع شده: 12 گرم


    * چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم


    * چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم


    * کلسترول: 84 میلی گرم


    *سدیم: 928 میلی گرم


    * کربوهیدرات: 69 گرم


    * قند: 5 گرم


    * فیبر: 4 گرم


    * پروتئین: 41 گرم


    * ویتامین C: 57 (% D V )


    * کلسیم: 58 (% DV )


    * آهن: 26 (% DV )


    * درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --