دستور پخت پیاز شکم پر سوخاری

پیاز شکم پر سوخاری، یک پیش غذای آسان و خوشمزه تابستانی

پیاز یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد و شما می توانید با آن غذاهای بسیار متنوعی درست کنید. پیاز شکم پر سوخاری یکی از این غذاها است که می تواند یک پیش غذای خوشمزه باشد.

مواد لازم برای پیاز شکم پر سوخاری

گوشت چرخ کرده : 450 گرم
نمک : 1 قاشق سوپ اخوری
فلفل : نصف قاشق سوپ خوری
پودر پیاز : 1 قاشق سوپ خوری
پیاز : 2 عدد بزرگ
پنیر چدار : به مقدار لازم
آرد سفید، پودر سوخاری درشت : به مقدار لازم
تخم مرغ : 4 عدد
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه پیاز شکم پر سوخاری

نمک، فلفل و پودر پیاز را با گوشت چرخ کرد کامل مخلوط کنید.
پیاز را کامل پوس کنده و حلقه حلقه کنید.
مقداری از گوشت را درون حلقه پیاز قرار داده و مقداری آن را گود کنید.
یک برش کوچک از پنیر چدار را درون آن قرار داده و مجدد گوشت را روی آن قرار داده و صاف کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل هم بزنید.
پیاز پر شده با گوشت را ابتدا درون آرد سفید، سپس درون تخم مرغ، سپس درون آرد سوخاری، مجدد درون تخم مرغ و در آخر برای بار دوم درون آرد سوخاری قرار داده و درون روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن پیازها را درون دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

یک دیدگاه برای " دستور پخت پیاز شکم پر سوخاری " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --