دستور پخت پلو اسپانیایی

طرز تهیه پلو اسپانیایی

زمان آماده سازی5 دقیقه

زمان پخت30 دقیقه

مواد لازم برای پلو اسپانیایی برای2 نفر

روغن 2 قاشق
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
برنج خام 1 و 1/2 لیوان
آب مرغ 2 لیوان
سس سالسا 3/4 لیوان

طرز تهیه:

یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و پس از ریختن روغن در آن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. برنج را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی برنج کمی طلایی رنگ شد، آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم جوش بخورد. ظرف 20 دقیقه آب برنج بخار می شود و برنج آماده سرو خواهد بود.

7 دیدگاه برای دستور پخت پلو اسپانیایی ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --