دستور پخت پای اسپاگتی خوشمزه

طرز تهیه پای اسپاگتی خوشمزه

مواد لازم برای ۶- ۴ نفر:

هویج بزرگ ۲ عدد،‌پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی ۲۵۰ گرم
سس گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
پنیر ریکوتا یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر موتزارالای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده ۱۰- ۸ عدد
پودر ارگانو یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• فر را از پیش روی ۳۵۰ درجه از پیش گرم کنید.
• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت ۸ دقیقه بپزید.
• هویج را به مخلوط اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه دیگر آن را بجوشانید.
• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.
• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
• تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت ۳۰- ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.
• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

زمان تهیه این غذا ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن ۳۰ دقیقه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --