طرز تهیه پانساروتی
مواد لازم :برای دو نفر
كلمبروكلي | 150 گرم |
قارچ | 200 گرم |
کدو | 150 گرم |
خميرپيتزا يا نان | 200 گرم |
پنيرپيتزا | 100 گرم |
سس گوجه فرنگي | دو قاشق غذاخوري |
روغن زيتون | يك قاشق غذاخوري |
ميگو | شش عدد |
گوجه مينياتوري | شش عدد |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا سبزيها را داخل تابه تفت داده، سپس خمير پيتزا را باز كرده و سس گوجهفرنگي را در وسط خمير ريخته و پخش ميكنيم بعد، پنيرپيتزا را نيز بر روي سس گوجهفرنگي پخش كرده و سبزيهاي تفت داده شده را با روغنزيتون روي آن ميريزيم و خميرپيتزا را به صورت رولت ميبنديم آنگاه، به برشهاي مساوي و به شش عدد تقسيم ميكنيم سپس، ميگوي تفت داده شده را به آن اضافه كرده با گوجهفرنگيها به صورت دلخواه تزئين ميكنيم.