دستور پخت پاكورای پنیر یک غذای هندی

غذای هندی؛ پاكورای پنیر

پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشكیل دهنده این پاكورای خوشمزه است.


مواد لازم:

پنیر 250 گرم
آرد نخود 8 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز دو و نیم قاشق چای‌خوری
پودر انبه یك و یك چهارم قاشق چای‌خوری
جوش شیرین یك چهارم قاشق چای‌خوری
آب به مقدار لازم
نمک به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ابتدا پنیر را به شكل مكعب‌های كوچك و ضخیم تقسیم كنید.

پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]

به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه كنید.

هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.

در صورت تمایل می‌توانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --