دستور پخت واویشکا یک غذایی گیلانی

طرز تهیه واویشکا (غذایی گیلانی)

زمان آماده سازی واویشکا: 15 دقیقه
زمان پخت “واویشکا”: 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ” واویشکا” برای 4 نفر :

 سیر  2 عدد
پیاز بزرگ  1 عدد
گوشت چرخ کرده  500 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده  3 عدد
 آب 1/2 لیوان
 تخم مرغ  1 عدد
 زردچوبه  به میزان لازم
 فلفل سیاه  به میزان لازم
گرد غوره به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه واویشکا :
ابتدا سیر را خرد کنید و کمی تفت بدهید.

سپس پیاز را نگینی خرد کنید و به سیرها اضافه کنید و تفت دهید.

در این مرحله گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و رب را اضافه کنید و آن را سرخ کنید.

سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا به مدت سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

وقتی غلظت مایع به اندازه غلظت درون تصویر شد. در این مرحله می توانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

ترشی و نمک غذا را بچشیدحسابی که آب خورش واویشکا کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

وقتی آب آن کشیده شد یک تخم مرغ روی آن بشکنید

نکاتی برای تهیه واویشکا :
این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده می شود.

واویشکا به صورت های متفاوت طبخ داده می شود می توانید مانند دستور بالا مایه گوشتی را تهیه کنید البته می توانید گوجه را هم از داخل آن حذف کنید و در آخر تخم مرغ اضافه نکنید و به جای آن سیب زمینی سرخ کنید و در کنار آن در ظرف سرو قرار بدهید.

 

در بعضی مناطق واویشکا را از جگر چرخ کرده و یا به صورت ریز خرد کنید تهیه می کنند و بعضی افراد آن را با گوشت ریز خرد کرده تهیه می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --