دستور پخت والک پلو

والک پلو

والکها را پاک کرده بشویید سپس درشت خرد کنید برنج را شسته و 4-3 در آب و نمک خیس دهید …

مواد لازم :

والک ……………….. 1 کیلو

برنج گلستان ……… 5 پیمانه

نمک و روغن ………. به مقدار کافی

تخم مرغ ……………. 6 عدد

طرز تهیه:

والکها را پاک کرده بشویید سپس درشت خرد کنید برنج را شسته و 4-3 در آب و نمک خیس دهید سپس به همراه والک در آب جوش ریخته و برنج را آبکش کنید . این برنج را مثل پلو های مخلوط دیگر دم کنید و موقع سرو با نیمرو میل کنید .

والک سبزی محلی تهران قدیم و در فصل بها ر در کوهپایه های البرز فراوان است.

می توانید این پلو را نیز با ماهیچه گوسفندی سرو نمایید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت والک پلو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --