دستور پخت همبرگر با پنير لاسبزی

طرز تهیه ی همبرگر با پنير لاسبزی

مواد لازم :

 گوشت گوساله چرخ‌ شده چهار پيمانه
 پياز خرد شده  يك عدد
 كرفس خرد شده  يك ساقه
مخلوط سبزي‌هاي خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفري و …)  يك قاشق چايخوري
 خردل  يك قاشق چايخوري
پنير لاسبزي خرد شده نصف پيمانه
نان همبرگري چهار عدد
روغن‌ مايع يا روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم
كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي و سس خردل  براي تزئين

طرز تهیه :
گوشت، پياز، كرفس، پودرسبزيجات، خردل، نمك و فلفل‌سياه را در ظرف بزرگي ريخته و خوب با دست ورز بدهيد تا چسبناك شود.

گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآوريد و روي هر كدام مقداري پنير لاسبزي قرار دهيد.

چهار قسمت باقيمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روي چهار قسمت قبلي كه رويش پنير ريخته‌ايد قرار دهيد و با دست آنها را طوري به هم بچسانيد كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآيند و پنير از لابه‌لاي آنها بيرون نزند.

اطراف همبرگرها روغن‌ بماليد. يك تابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس همبرگرهاي آماده و چرب شده را درون آن بچينيد تا هر طرف آنها حدود 10 دقيقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.

همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان برش خورده قرار دهيد و روي هر كدام يك برگ كاهو، كلم يا چند برش گوجه‌فرنگي و مقداري سس خردل بريزيد.

نكته :
پنير لاسبزي را مي‌توانيد خودتان در منزل تهيه كنيد.
براي اين كار مقداري پنير محلي يا ليقوان را با كمي سبزي‌معطر تازه و خرد شده مخلوط كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --