دستور پخت ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت یکی از غذا‌های پر طرفداری است که افراد زیادی به خصوص کودکان آن را گزینه خوبی برای یک غذای سریع و خوشمزه می‌دانند درست کردن ناگت در خانه کار سختی نیست با خبربانو همراه باشید تا به شما طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را آموزش دهیم.

مواد لازم:

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
سس خردل دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
پودر سیر نصف قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم
تخم مرغ سه عدد
پودر سوخاری یک لیوان

طرز تهیه ناگت مرغ:

سینه مرغ را به همراه پیاز چرخ کنید. به آن پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یک تخم مرغ اضافه کنید خوب میکس کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاید.
تخم مرغ‌های باقی مانده را در یک ظرف جدا کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت را بردارید و آن را با دست شکل بدهید (اگر دوست دارید با قالب شکل بدهید)
ناگت‌های فرم گرفته را ابتدا در تخم مرغ همزده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.

چند نکته برای تهیه ناگت مرغ:

* اگر هنگام شکل دادن و قالب زدن ناگت‌ها مایه شما چسبناک بود دست‌های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت‌تر شود.
‌* می‌توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
‌* می‌توانید برای خوش طعم کردن ناگت‌ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
* حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند.

یک دیدگاه برای " دستور پخت ناگت مرغ " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --