دستور پخت نان و سیر و پنیر

طرز تهیه نان و سیر و پنیر

طرز تهیه نان سیر و پنیر :

ابتدا سس را آماده کنید، برای تهیه سس 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون به اندازه ای که سس را روان کند، سپس کمی فلفل سیاه و پودر آویشن و یک حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید.

نان باگت ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس را روی نان ها بکشید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید و بفرستید داخل فر و گریل را روشن کنید تا وقتی که روی پنیر طلایی شود.

اگر دوست داشتید برای زیبا شدن آن می توانید از حلقه های زیتون و فلفل دلمه رنگی یا دانه های ذرت استفاده کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت نان و سیر و پنیر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --