دستور پخت نان فوگاس

طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی

مواد لازم برای خمیر ترش :

آرد نان 165 گرم
 خمیرمایه فوری  1/4 قاشق چایخوری
 آب  165 گرم

مواد لازم برای تهیه نان فوگاس :

آرد نان 335 گرم
 خمیر مایه فوری 1/4 قاشق چایخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری
 آب 185 گرم
 زیتون سبز و سیاه + گوجه خشک 150 گرم
روغن زیتون 25 گرم
 رب گوجه فرنگی 3/4 قاشق غذاخوری
* سبزی های معطر به مقدار لازم

سبزی های معطر شامل آویشن، ترخون، ریحان، مرزنگوش، رازیانه و جعفری می باشد.

طرز تهیه خمیر ترش :

ابتدا آرد و آب و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید و داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت 2 ساعت استراحت دهید البته می توانید 8 ساعت هم استراحت بدهید.

طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی :

خمیر ترش را با آب مخلوط کنید و به آرد و خمیر مایه اضافه کنید کمی که هم زدید نمک را در آخر اضافه کنید زمانی که بافت خمیرتان یکدست شد زیتون هسته گرفته شده و گوجه خشک شده و رب گوجه فرنگی و سبزی های معطر و روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر با مواد کاملا مخلوط شود.

سپس در یک ظرف قرار دهید یک کیسه روی ظرف بکشید به مدت 2 ساعت و نیم استراحت دهید سپس خمیر را به وزن 300 گرم چانه کنید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید بعد خمیر را به شکل مثلث باز کنید و با چاقو برش بدهید و به مدت 1 ساعت و نیم به خمیرتان در گرم خانه استراحت بدهید و بعد در دمای 180 درجه در طبقه وسط فر قرار بدهید جهت پخت حتما داخل فر یک ظرف آب گرم بگذارید و بعد از پخته شدن زمانی که داغ است روغن زیتون و نمک دانه درشت روی نان بزنید و نوش جان کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت نان فوگاس " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --