دستور پخت نازخاتون

طرز تهیه نازخاتون

نازخاتون یکی از غذاهای محلی شمال کشور یا به عبارتی نوعی چاشنی شمالی است .نازخاتون در مازندران و گیلان طرفداران بسیاری دارد و معمولا در کنار خوراک‌های همانند شامی کباب و مرغ از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم

بادمجان 8 عدد

گوجه فرنگی 5 عدد

آبغوره 1/2 لیوان

آب انار 2 لیوان

پیاز رنده شده 4 قاشق

نعناع خشک 1 قاشق

گلپر 1 قاشق

نمک کمی

طرز تهیه:

بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و خوب ساطوری کنید.

هنگامی که بادمجانها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.

بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت حذف کنید و گوجه را اضافه و مخلوط کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن را گردو خرد شده بریزید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت نازخاتون " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --