دستور پخت مطبل لبنانی

طرز تهیه مطبل لبنانی

مواد لازم :

بادمجان  یك كیلوگرم
ارده سه قاشق  سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

بادنجان‌ را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --