دستور پخت مرغ ترش

مرغ ترش

اگر ذائقه شما ترشی می طلبد ما به شما پیشنهاد می دهیم این روش طبخ مرغ را امتحان کنید….

مواد لازم : برای 4 نفر

سبزی محلی(جعفری، گشنیز، خلی‌واش) نیم کیلو
مرغ 1 عدد
تخم‌مرغ 3 عدد
روغن و آ‌بغوره به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم… به آن کمی روغن و آ‌ب‌غوره اضافه می‌‌کنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌‌کنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمی‌داریم و سرو می‌‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --