دستور پخت ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

طرز تهیه ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

پخت ماهی سوخاری ممکن است چالش برانگیز باشد اما با دستور پختی که در ادامه خواهید دید می توانید به راحتی یک غذای خوشمزه و سالم با چاشنی ماهی داشته باشید.

مواد لازم ماهی پفکی:

مخصوص ۴ نفر

۱ فنجان آرد
۱ فنجان شیر
۲ عدد تخم مرغ
۱ فنجان گردو، آسیاب‌شده
۱ فنجان خرده نان تازه
۲ فنجان روغن نباتی
۴ تکه فیله ماهی، بدون پوست
۴ عدد گوجه فرنگی سبز، خردشده

طرز تهیه:

سه کاسه کم عمق آماده کنید: یکی برای آرد، یکی برای هم زدن شیر و تخم‌مرغ، و یکی برای مخلوط گردو و نان خشک.
روغن را در ماهی‌تابه‌ چدنی با قطر ۳۰ سانت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌‌گراد به آرامی گرم کنید.
ماهی‌ها را در آرد، سپس در مخلوط شیر و تخم‌مرغ، سپس در مخلوط گردو و نان خشک بغلتانید. ماهی‌ها را کمی تکان دهید تا اضافات آرد یا مواد دیگر از آن‌ها بریزند.
هر طرف ماهی‌ها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس در بشقابی که کف آن دستمال جذب روغن پهن است بگذارید.
مرحله ۳ و ۴ را با گوجه‌ها تکرار کنید و با ماهی سرو کنید.

یک دیدگاه برای " دستور پخت ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --