دستور پخت مافین اسفناج و پنیر

طرز تهیه مافین اسفناج و پنیر

خیلی وقت ها دلمان یه غذای جدید با یه طعم متفاوت رو میخواد که خیلی هم آسان و بدون زحمت زیاد درست بشود . در اینجور مواقع مافین اسفناج و پنیر رو به شما پیشنهاد میکنیم.

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
اسفناج ۷۰ گرم
شیریک لیوان
نمک به مقدار لازم

مرحله‌ی اول تهیه مافین اسفناج و پنیر:

اسفناج را بخار پز میکنیم.
وقتی اسفناج کاملا پخته شد آن را در ظرفی ریخته و اجازه میدهیم سرد شود. وقتی اسفناج سرد شد آن را ریز ریز خرد میکنیم.

مرحله‌ی دوم تهیه مافین اسفناج و پنیر:

در ظرفی آرد را الک میکنیم.
آرد را در ظرفی مناسب و گود میریزیم.
بکینگ پودر و اسفناج‌های خرد شده را به آرد اضافه میکنیم.

مرحله سوم تهیه مافین اسفناج و پنیر:

در ظرف دیگری تخم مرغ را میشکنیم.
شیر، روغن و نمک را به تخم مرغ اضافه میکنیم.
با همزن به خوبی محتویات داخل ظرف را هم میزنیم.
محتویات داخل ظرف را به آرد اضافه میکنیم.

مرحله چهارم تهیه مافین اسفناج و پنیر:

پنیر پارمزان را رنده کرده و نصف آن را به مواد اضافه میکنیم.
خمیر آماده شده را به خوبی ورز میدهیم تا یکنواخت شود.

مرحله‌ی آخر تهیه مافین اسفناج و پنیر:

قالب‌های مافین را برداشته داخل آن را از خمیر پر کرده و روی آن کمی پنیر میریزیم.
درجه‌ی مایکرویو را روی ۱۰۰ درجه قرار داده مافین‌ها را در مایکرویو قرار داده و اجازه میدهیم ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مافین‌ها مغزپخت شود.
مافین‌های ما آماده شد.

یک دیدگاه برای " دستور پخت مافین اسفناج و پنیر " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --