“ماریناد” تخم مرغ با سویا سس
این تخم مرغ مثل تخم مرغ های رستوران است، یه غذای عالی یا میان وعده ای خوشمزه با شکل جدید از تخم مرغ آبپز!
مواد لازم جهت آماده سازی
۶ تخم مرغ بزرگ
۱، ¼ فنجان آب
½ فنجان سس سویا
¼ فنجان سرکه برنج **
۱ قاشق چای خوری مایع استویا
۲ حبه سیر، رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر خامه ای، نرم شده
۱ قاشق غذا خوری چیپس خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مزه
* اطمینان حاصل کنید که از سرکه برنج بدون قند استفاده کنید.
استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف میشود. خوشبختانه کشت این گیاه چند سالی است که در زمینهای شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است. استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی میباشد که میتواند یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد.
برگ استویا ۲۰ تا ۳۰ بار از شکر (سوکروز) شیرینتر است.
بر خلاف شکر مصرف آن روی میزان قند خون تاثیر ندارد و بیماران دیابتی به راحتی میتوانند از آن استفاده نمایند..
با افزایش مقدار کمی از پودر برگ استویا به داخل لیوان چای دیگر نیازی به قند معمولی نخواهید داشت.
طرز تهیه
۱. شش تخم مرغ بزرگ را در ظرف قرار دهید و سپس آب بریزید صبر کنید به نقطه جوش برسد و سپس در ظرف را بگذارید. حرارت را به کمترین تنظیم کاهش دهید و سپس ۷ دقیقه صبر کنید. آب را دور ریخته سپس تخم مرغ را در آب سرد قرار دهید و کنار بگذارید.
۲. در یک کاسه بزرگ ۱ فنجان آب، ۱/۲ فنجان سس سویا، ۱/۴ فنجان سرکه برنج،۱ قاشق چای خوری مایع استویا و ۲ حبه سیر رنده شده با هم مخلوط کنید.
۳. تخم مرغ را داخل ماریناد قرار دهید و با ۲-۳ حوله کاغذی بپوشانید.
۴. تخم مرغ را در یخچال به مدت ۲ ساعت بگذارید. تخم مرغ را به صورت دورهای بچرخانید تا به طور مساوی از مواد پوشیده شوند.
۵. تخم مرغ را پاک کنید و سپس آنها را نصف کنید و زرده آن را کنار بگذارید.
۶. با استفاده از یک هم زن پنیر را با ۱/۴ فنجان آب خنک به این صورت هر دفعه فقط یک قاشق غذا خوری آب را اضافه کنید، گاهی اوقات مقدار کمتری نیاز داریم. سپس زرده تخم مرغ، چیپس خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید.
۷. با قاشق یا قیف مخصوص مواد مخلوط شده را به روی تخم مرغ قرار دهید سپس با چیپس خرد شده، فلفل سیاه یا پودر پاپریکا تزئین کنید.
این اسنک. هر وعده ۲۱۳ کالری، ۱۷ گرم چربی، ۲.۹ گرم کربن خالص و ۱۲ گرم پروتئین میدهد
مرسی از ویدیوهای خوبتون