دستور پخت لقمه های پنیری مرغ سوخاری

طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری

در اینجا شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.

مواد لازم برای لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله مرغ  ۴۵۰ گرم 
پنیر موزارلا  یک بسته 
 پودر سوخاری ساده ۲ پیمانه 
ریحان خشک ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
 آرد نصف پیمانه 
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سیر به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم برای تزیین
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس مارینارا ۱ پیمانه

طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.

با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.

پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.

پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --