دستور پخت لقمه اسفناج

نحوه درست کردن لقمه اسفناج

مواد لازم :

 ماست و روغن مایع و آرد ذرت  از هر کدام يك پيمانه
 سركه  يك قاشق غذاخوري
 تخم‌مرغ  يك عدد
 بيكينگ‌ پودر  1/4 قاشق چايخوري
 نمك و فلفل و آرد سفید  به ميزان لازم

مواد لازم ميانی :

 اسفناج  500 گرم
 پياز  يك عدد
 پنير سفيد  50 گرم
 كره  يك قاشق غذاخوري
 نمك و فلفل  به ميزان لازم

طرز تهيه :

پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد.  بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج  كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --