دستور پخت لازانیای گوشت

نوع دیگر لازانیای گوشت

مواد لازم :

گوشت چرخ كرده 300 گرم
فلفل دلمه اي 1 عدد
پياز خرد شده 1 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
آويشن 1 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا 500 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوري
شير سرد 3 پيمانه
خامه در صورت دلخواه 50 گرم
سس سفيد رقيق 3 پيمانه
ورق لازانيا 6 تا 8 ورق
قارچ اسلايس شده 200 گرم

طرز تهیه :

پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --