دستور پخت كباب فلفلى

طرز تهیه كباب فلفلى

آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه كباب فلفلى برای 2 نفر :

فلفل سبز 2 عدد
 گوشت چرخ کرده  150 گرم
 سیر  2 عدد
 فلفل دلمه کمی، قرمز باشد  به میزان لازم
سس خردل یا پودر خردل  1 قاشق چای خوری
لیمو ترش برای رنده کردن پوست آن 1 عدد
زعفران به میزان لازم
پودر فلفل قرمز نمك و فلفل سفيد به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
پیازچه به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده فلفلى :
به گوشت چرخ كرده برگ سير ريز خردشده، پياز رنده شده ، پيازچه ، كمى فلفل دلمه قرمز ريز خرد شده ، يك قاشق چای خوری سس خردل يا پودر آن ، رنده پوست ليمو ترش ، كمى زعفران ، نمك ، فلفل سفيد ، پودر فلفل قرمز اضافه كنيد و … .

فلفل هاى سبز باريك و بلند را از كنار يك برش دهيد و داخل فلفل پنير پيتزا بريزيد و بعد فلفل را با گوشت پوشش دهيد به طورى كه بالا و پايين فلفل بيرون بماند .

بعد كبابمان را با حرارت كم سرخ كنيد به مدت دو يا سه دقيقه …بعد درب ظرف را بگذاريد تا ارام بپزد …

    در اين فاصله سس آن را تهيه ميكنيم .

    طرز تهیه سس کباب فلفلی:
    كمى گردو ، نعناع تازه ، پيازچه ، سير، فلفل قرمز دلمه اى، روغن زيتون را داخل غذا ساز بريزيد و دريك ماهيتابه اول يك پياز كوچك را رنده كنيد و بعد رب گوجه فرنگى اضافه كنيد كمى تفت بدهيد ، زعفران و كمى اب ليموى تازه اضافه كنيد و مواد داخل غذا ساز را به رب اضافه كنيد و تفت دهيد ، كمى اب اضافه كنيد و اجازه دهيد حداقل پانزده دقيقه سس ما جا بيافتد

    مقدارى از اين سس را به كبابمان اضافه كنيد و بقيه را موقع سرو روى كباب فلفلی ها بريزيد.
    كباب فلفلی راميتوانيد با نان، كته، و يا با چلو ميل بفرمايد …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --