دستور پخت فیله مرغ برشته

فیله مرغ برشته

مواد لازم :

فيله مرغ 300 گرم
تخم‌مرغ یک عدد
آرد سفيد چهار قاشق غذاخوري
آرد سوخاري سه قاشق غذاخوري
كورن‌فلكس يك و نيم پيمانه
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه :

    اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه كودكان است. ابتدا فيله مرغ را به اندازه‌هاي دلخواه در آورده و به آن نمك و فلفل مي‌زنيم. سپس آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاري غلتانده و در كورن‌فلكس خردشده قرار مي‌دهيم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در كمي روغن سرخ مي‌نماييم. (با حرارت كم سرخ مي‌كنيم تا مغزپخت شود.)

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    -- بارگیری کد امنیتی --