دستور پخت فلافل پنیر محلی

طرز تهیه فلافل پنیر محلی

● مواد لازم :

 پنیر محلی  ۳۵۰ گرم
 آرد نخود  ۱۰ قاشق غذاخوری
 جوش شیرین  یک چهارم قاشق مرباخوری
 نمک و فلفل  به مقدار کافی
 آب  به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

● طرز تهیه فلافل پنیر محلی :
ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --