دستور پخت عدسی

 عدسی

عدسی دارای خواص فراوان است و برای افرادی که دچارکم خونی هستند و همچنین برای افرادی که رژیم غذایی کم کالری دارند مفید است.

مواد لازم

• ۱ لیوان عدس
• آب به میزان لازم
• رب ۱ غ ق
• ۱ عدد سیب زمینی
• ۱ عدد پیاز
• زردچوبه نمک فلفل سیاه
پیاز را تفت می‌دهیم، ادویه‌ها را به آن اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی نگینی شده یا رنده شده اضافه می کنیم.
عدس شسته شده را همراه دو لیوان آب و رب اضافه می کنیم و تا زمانی که کاملا جا بیفتد و لعاب بیندازد می پزیم.
عدسی همراه، نان و ترشی خیلی دلچسب می شه.

یک دیدگاه برای " دستور پخت عدسی " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --