دستور پخت صفیحه غذای عربی

طرز تهیه صفیحه غذای عربی

مواد برای تهیه صفیحه :

 گوشت چرخ کرده  500 گرم
 پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
 گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد
 فلفل چیلی کوچک (خرد شده)  1 عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
رب انار 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه صفیحه :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --