دستور پخت شامی بلغور

شامی بلغور

شامی یکی از غذاهایی است که برای افطار ماه رمضان بسیار مناسب است. این بار به جای درست کردن شامی های همیشگی، شامی بلغور درست کنید

شامی یکی از غذاهای نوستالژیک هر خانه است و شامی و کتلت هر خانه و هر آشپزی با شامی و کتلت خانه و آشپز دیگر فرق می‌‌کند. معمولا برای تهیه شامی از لپه و نخود یا آرد نخودچی استفاده می‌شود. در منوی امروز ما تهیه شامی با بلغور گنجانده شده است که طعم جدیدی به شامی می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه شامی بلغور برای 4 نفر

بلغور جو یا گندم یا مخلوط هر دو : 250 گرم
تخم‌مرغ : 5 عدد
پنیر صبحانه رنده شده : 100 گرم
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد
موسیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ : یک لیوان
روغن مایع : به میزان کافی
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه شامی بلغور برای افطار ماه رمضان

بلغور را شسته و چند ساعتی خیس می‌کنیم.
سپس با آب مرغ و نمک حدود نیم ساعتی می‌پزیم تا آب مرغ کامل به خورد بلغور برود و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.
بعد پیاز را رنده کرده و موسیر و جعفری را ریز خرد می‌کنیم و به بلغور اضافه می‌کنیم.
سپس پنیر رنده شده را داخل مخلوط ریخته، تخم‌مرغ‌ها را داخل آن می‌ریزیم.
بعد از مخلوط کردن کامل مواد با هم به اندازه یک پرتقال کوچک از مخلوط برداشته و در روغن سرخ می‌کنیم.
کتلت را با گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده و جعفری خرد شده تزئین کنیم.

یک دیدگاه برای " دستور پخت شامی بلغور " ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --